woensdag 29 april 2009

Verhuist Ellemieke Vermolen naar Ibiza?


Ellemieke Vermolen trouwde op Ibiza, en haar man Sergio Herman zou er dolgraag willen wonen.

De topkok zegt in het Vlaamse Nieuwsblad: "Ik ben er vorig jaar getrouwd en hoop er te gaan wonen, misschien een tweede zaak te openen. Ibiza betekent voor mij thuiskomen. Met fuiven heeft het niks te maken. Ibiza is gewoon een mooi eiland waar rust en energie hangt."

SBS-presentatrice Ellemieke Vermolen en Sergio hebben samen een zoontje, Noah. Hij is nu bijna drie maanden. Sergio: "Noah is een beetje ziek nu. Mijn vrouw is ook net ziek geweest en we zitten met een kleine verbouwing in het restaurant. Dan is het even wat drukker. Maar ik eet elke dag thuis."

Ellemieke Vermolen had vorige week een acute blindedarmontsteking en moest onder het mes. De knappe en sexy presentatrice van onder meer Huis Te Koop! en de 25 ... woont met haar gezin in België.




zondag 19 april 2009

Ellemieke Vermolen geopereerd in ziekenhuis: Blindedarm-ontsteking


Ellemieke Vermolen is met spoed opgenomen geweest in het ziekenhuis. De knappe 32-jarige SBS-presentatrice had een acute blindedarmontsteking en moest onmiddellijk geopereerd worden.

Na opnames van haar nieuwe tv-programma Huis te Koop! in Rotterdam raakte Ellemieke Vermolen zondagmiddag plotseling onwel.

Ze werd meteen naar de eerste hulp gebracht. Na het vaststellen van de diagnose moest de mooie blondine meteen door naar de operatiekamer. Maandagmiddag werd ze ontslagen uit het ziekenhuis.

Ellemieke Vermolen
meldde zich gisteren per sms af voor de tv-opnamen van het overzichtsprogramma De 25. „Ze is in de nacht van zondag op maandag geopereerd. Maar ze is al weer thuis. Ze kan alleen nog niet werken”, vertelt haar manager.

De sexy blondine was nog niet zo lang aan de slag; eind januari kreeg ze samen met haar tweede echtgenoot, topkok Sergio Herman, een zoontje. „Eerst wil ik lekker van Noah genieten”, vertelde ze destijds.

Ellemieke Vermolen moet nog wel verplicht een week rust houden. Kan ze mooi kijken naar haar nieuwe opgenomen programma Huis te koop!, waarvan morgenavond de eerste aflevering wordt uitgezonden.

De eerste aflevering van Huis te Koop! is woensdag gewoon te zien op SBS6. In het programma helpt Vermolen mensen hun huis te verkopen. In iedere aflevering maakt een koper definitief een keuze uit drie woningen die al meer dan een jaar te koop staan.

Na een eerste bezichtiging krijgen de verkopers de ongezouten mening van de potentiële koper te horen. Vanaf dat moment hebben ze een week de tijd om hun huis aantrekkelijker te maken voor deze koper.
















donderdag 16 april 2009