maandag 29 juni 2009

Ellemieke Vermolen presenteert nieuwe reeks van De 25…


Ellemieke Vermolen, presentatrice van het SBS 6-programma De 25 …, start vrijdag 5 juni met een speciale reeks van de meest opvallende audities die op tv te zien zijn geweest. In acht afleveringen komen onder andere de beste, meest gênante en meest hilarische fragmenten voorbij uit verschillende talentenjachten die garant staan voor een gezellige familieavond. De zender trapt af met De 25 Grappigste Audities Ooit, dat komende vrijdag om 20.30 uur te zien is bij SBS 6.

Met deze speciale reeks speelt De 25 … in op de populariteit van de vele talentenjachten die al sinds jaren op de televisie te zien zijn. De zoektochten naar ongekend talent hebben voor spraakmakende televisie gezorgd. Ellemieke Vermolen laat ze allemaal zien.

In De 25 … Audities Ooit zijn uit de duizenden fragmenten de meest opvallende audities geselecteerd. Dat de kandidaten zichzelf vaak ruimschoots overschatten, mag duidelijk zijn met het grote aantal grappige, vreemde en slechte optredens. En natuurlijk ontbreken ook de deelnemers niet die wel een verpletterende indruk hebben achtergelaten.

De eerste aflevering op vrijdag 5 juni staat in het teken van de lachspieren en heeft dan ook de titel De 25 Grappigste Audities Ooit meegekregen. Zo heeft iedere auditiereeks een apart thema en komen onder andere nog de meest gênante, indrukwekkende en rampzalige audities aan de beurt.

Dankzij talentenshows uit binnen- en buitenland, zoals So You Think You Can Dance en Popstars, staat iedere aflevering weer garant voor onvergetelijke tv-beelden en een gezellige televisieavond voor de hele familie. Ook deze speciale reeks wordt gepresenteerd door Ellemieke Vermolen.



maandag 22 juni 2009

Topkok Sergio Herman en man van Ellemieke Vermolen: 'Ik ga dieper dan ooit tevoren'


Er zijn mensen die bang zijn dat hij zich dood werkt. 'Onterecht', zegt Sergio Herman. Want de vlotte topkok van restaurant Oud Sluis heeft meer dan ooit het evenwicht gevonden. Tussen die drie sterren, zijn vrouw Ellemieke Vermolen en zijn drie kinderen. 'Ik heb hun namen op mijn arm getatoeëerd. Om me eraan te herinneren wat telt in het leven.'

'Vlak na Mijn Restaurant deed ik boodschappen in de Delhaize. Ik heb heel de tijd naar beneden gekeken, want ik had het gevoel dat iedereen me aanstaarde.' Een maand na zijn passage in het VTM-programma is Sergio Herman (39) er nog steeds niet helemaal van bekomen. 'Heel Vlaanderen kijkt naar dat programma, zo lijkt het.'

En dus kent nu ook ineens iedereen Sergio Herman, de Nederlandse topkok die al een halve beroemdheid was dankzij de drie sterren die hij verzamelde voor zijn restaurant Oud Sluis, net over de grens in Sluis. De man die bij ons ooit van zich deed spreken omdat hij een relatie had met Brigitta Callens, en die in Nederland de blaadjes haalde door zijn huwelijk met tv-presentatrice en sexy bikini model Ellemieke Vermolen (32), de ex van Jan Smit.

Op afgetrapte blauwe gympjes begroet hij ons op een vroege ochtend, in het pand dat vroeger het mosselrestaurant van zijn ouders was. Het is zoals op tv: even wennen aan die hoge stem en dat rare Zeeuwse accent, dat klinkt als een kruising van West-Vlaams en Noord-Nederlands. Hij houdt zijn gsm in de buurt en begroet ondertussen het personeel dat binnendruppelt.

Als een van de pas aangeworven, jonge krachten zich onmiddellijk omdraait om te vragen of we koffie wensen, zegt Sergio: 'Kijk, díe heeft het.' Even later klinkt het tegen iemand anders: 'Kan je die tussendeur dicht doen, alsjeblíeft?' Aan de vriendelijke maar kordate manier waarop hij dat zegt, hoor je wie er hier de baas is. 'Ik ben een beetje streberig', zal hij later vertellen. 'In een ander gebied zou ik ook voor de top gegaan zijn.'

Waar ben je voor gevallen bij je vrouw Ellemieke Vermolen?
'Allereerst voor haar looks, natuurlijk. (glimlacht) Ja, dat was het eerste moment. Ellemieke Vermolen is een heel mooie vrouw. ( In 2005 werd ze door het mannenblad FHM verkozen tot meest sexy vrouw van Nederland. ) Maar de echte klik is er gekomen toen ze me uitnodigde bij haar thuis. Ze heeft toen voor me gekookt. Superlekker. De passie straalde er van af.'

Hoe riskant voor een eerste date: koken voor Sergio Herman.
'Inderdaad. Toen Ellemieke Vermolen daarna hier in Oud Sluis kwam eten, schrok ze behoorlijk. (lacht) Ze had wel een idee van wie ik was, maar wat ik precíes deed, dat wist ze niet. Maar goed, vanaf het eerste moment was er die klik tussen ons. Al is het dan natuurlijk altijd nog bekijken of het voor even is, of dat het blijft. Nu weet ik: het is iets heel bijzonders. Ze is super. Ellemieke Vermolen is niet alleen een heel goede moeder, ze is ook een tweede moeder voor mijn andere kinderen. Dat vond ik heel belangrijk.'

Jij woont in Knokke. Zij inmiddels ook?
'Ja.'

Dat zal een hele aanpassing voor Ellemieke Vermolen zijn.
'Het is niet makkelijk, af en toe. Amsterdam en Knokke, dat is haast als de letters A en Z in het alfabet. Er is een groot verschil. Natuurlijk bruist Amsterdam veel meer. Maar in Knokke vindt ze een stukje rust, én ze heeft een kindje waar ze superblij mee is. Het is wat ze nodig heeft, op dit moment in haar leven. Als tv-presentatrice is ze heel bekend in Nederland, en dan word je in Amsterdam voor een stukje geleefd. Maar ze moet bezig blijven, natuurlijk. Daarom rijdt ze geregeld ook een paar dagen naar Amsterdam.'

Je had ooit een relatie met Brigitta Callens. Heb je nog contact met haar?
'Nee. Niet meer.'

donderdag 11 juni 2009

Ellemieke Vermolen: Fotomodel, actrice en presentatrice!


Ellemieke Vermolen is fotomodel, actrice en presentatrice! Ze presenteert "Klussen & Wonen" en "Exclusief" bij SBS6. Ook is ze te zien in de mobiele soap "Jong Zuid". Ellemieke Vermolen gaat stukjes schrijven voor het tijdschrift Glamazine. Eerder was ze spelletjesbabe bij RTL4, speelde ze een gastrol in Costa! en was dagelijks te zien in Goudkust.

Ellemieke Vermolen heeft in 2001 samen met SBS 6 collega zangeres Marlayne "Hou 'm vast" gepresenteerd voor V8. Momenteel presenteert ze Shownieuws en de 25... . Ellemieke Vermolen presenteert ook vaak openingen, zakelijke en feestelijke evementen.

Vermolen werd geboren op 13 oktober 1976. Na diverse opleidingen en cursussen heeft zij als bikini model gewerkt bij Max Models. Wie de Wehkamp wel eens heeft doorgebladerd zal haar dan ook zeker herkennen als het gezicht van de catalogus.

Daarnaast heeft Ellemieke Vermolen onder meer lingerie, badpak en bikini reportages gedaan voor Cosmopolitan en was zij gedurende 2 jaar het gezicht van o'Neill. Dat sexy Ellemieke meer wilde dan alleen maar mooi zijn, hebben wij de afgelopen jaren kunnen zien.

Na diverse acteeropleidingen, waaronder de cursus Acteren voor Camera I en een vooropleiding aan De Trap Theaterschool, stortte zij zich op presenteren en acteren. En niet onverdienstelijk.

Zo is sexy Ellemieke Vermolen onder meer de assistente geweest van Hans van der Togt in het Millenniumspel bij RTL 4 en vanaf november 1999 tot en met februari 2001 heeft zij de rol van Bo vertolkt in de populaire soapserie 'Goudkust' bij Fox en was zij als presentatrice te zien in het SBS6 programma Hou ‘m Vast.

Hierna presenteerde Ellemieke Vermolen het succes programma Exclusief en Explosief. Op dit moment presenteert zij Shownieuws en het populaire De 25...

zondag 7 juni 2009

Klussen en Wonen presentatrice Ellemieke Vermolen bijzonder gelukkig met SBS-programma 'Huis Te Koop'


Ellemieke Vermolen is erg blij dat ze van SBS 6 de kans heeft gekregen om het programma Huis Te Koop te presenteren. Na Klussen en wonen is dit opnieuw een programma dat over huizen gaat. Iedere woensdagavond is te zien hoe ze zich op de huizenmarkt bevindt.

“Het is zó leuk om te doen“, vertelt Ellemieke Vermolen in Veronica Magazine. “Bij De 25 sta ik in een studio, lees ik een tekst van de autocue en dan is het klaar. Ik heb het daar goed naar mijn zin, maar ik kan er niet veel van mezelf in kwijt. In tegenstelling tot Huis Te Koop waar we op locatie draaien.”

Ellemieke Vermolen voelt zich bij Huis Te Koop meer op haar plek. “Nu kan ik laten zien dat ik graag mensen help en ook humor heb. Al is dat tegelijk ook eng, want hoe meer je van jezelf laat zien, hoe harder je op je bek kunt gaan.”

Onlangs werd de sexy Ellemieke Vermolen moeder. “Het stomme is dat mensen wel anders, serieuzer, op me reageren nu ik moeder ben. Ik word zelfs gevraagd voor Libelle en Margriet. Of dat ook de reden is dat ik nu Huis Te Koop mag presenteren, weet ik niet.

Met Klussen & Wonen heb ik al laten zien dat zulke programma’s bij me passen. Dat ik er 550 kilometer voor op en neer moet rijden vanuit Knokke, maakt me niet uit. Al ben ik daarom eerder wel met Shownieuws gestopt, maar die opnames waren elke dag live.”

maandag 1 juni 2009

Ellemieke Vermolen sexy bikini model van Wehkamp

Ellemieke Vermolen is niet alleen actrice en presentatrice, ze is ook nog eens bikini fotomodel.
De sexy blonde Nederlandse begon namelijk als bikini Model haar grote carriere en was het gezicht van Wehkamp, Cosmopolitan, O'Neill, C&A, Hunkemöller en zelfs Amstel Bier.

Als Ellemieke Vermolen 15 jaar is krijgt ze op straat van een fotograaf de tip om mee te doen in een modellenwedstrijd. Mooie Ellemieke staat er sceptisch tegenover, maar ze wordt derde, waarna ze fotosessies mag doen voor de tijdschriften Yes en Cosmopolitan.
Haar modellencarrière begint pas goed als het modellenbureau Max Models haar aanneemt als model.

Wie de Wehkamp wel eens heeft doorgebladerd zal haar dan ook zeker herkennen als het gezicht van de catalogus. Voor Wehkamp doet Ellemieke Vermolen meerdere bikini fotoshoots.

Daarnaast heeft Ellemieke Vermolen onder meer sexy foto reportages gedaan voor Maxim en Cosmopolitan en was zij gedurende 2 jaar het gezicht van o'Neill.

Toen wilde Ellemieke Vermolen laten zien dat ze meer kon dan alleen mooi en sexy haar lichaam en borsten tonen, en dus ging ze ook maar acteren en presenteren. Ze was spelletjesbabe bij RTL 4, speelde tot 2001 in Goudkust en speelde ze een gastrol in de tweede tv-serie van Costa! De laatste tijd kennen we haar vooral van SBS shownieuws en 'Mama, ik heb je huis verbouwd'.

In 2005 mocht Ellemieke Vermolen zich eindelijk 'meest sexy vrouw van Nederland' noemen. Terecht! De presentatrice eindigde op de eerste plaats in deze verkiezing van de FHM.