vrijdag 17 juli 2009

Ellemieke Vermolen durfde huis niet meer uit na de breuk tussen Jan Smit en Yolanthe Cabau van Kasbergen


Na de breuk met zanger Jan Smit durfde sexy SBS6 presentatrice Ellemieke Vermolen haar huis niet uit, vanwege alle journalisten en fotografen die voor haar deur stonden. Dat zegt Ellemiekes vriendin Liad van der Werf deze week in Flair.

Volgens Liad is Ellemieke een gevoelig persoon en maakten de media haar in die periode regelmatig onzeker. "Ze zal best weleens verdrietig zijn geweest. Het is natuurlijk ook niet leuk als ze je een golddigger of iets dergelijks noemen."

Toen eind 2006 de relatie van Ellemieke Vermolen en Jan Smit op de klippen liep, was dat voer voor de media. "De media hebben haar de afgelopen jaren - vooral op liefdesgebied - op een verkeerde manier in beeld gebracht. De helft was niet eens waar. Ellemieke is vreselijk lief en zorgzaam. Ik denk niet dat mensen weten dat Ellemieke Vermolen zo'n warm persoon is", zegt haar vriendin in Flair.

Liad begrijpt niet waarom het liefdesleven van Ellemieke zo'n interessant onderwerp is voor de media. "Ik dacht: 'laat dat arme mens toch met rust!'. Elke date kwam negatief in het nieuws. Waarom? We zijn toch allemaal op zoek naar iemand om van te houden?"

Ellemieke Vermolen woont tegenwoordig in het Belgische Knokke. Ze verhuisde daar naartoe omdat haar man, topkok Sergio Herman, kok van het Zeeuws-Vlaamse restaurant Oud Sluis is. In januari beviel ze van een zoontje, Noah Herman.Geen opmerkingen:

Een reactie posten