donderdag 23 februari 2012

Uitgebreide biografie Ellemieke Vermolen


Uitgebreide biografie Ellemieke Vermolen

Op 13 oktober 1973 wordt Ellemieke Vermolen geboren in Hellevoetsluis. Als Ellemieke 12 jaar is verlaat haar vader het gezin en volgt er een scheiding tussen haar ouders. Na het behalen van haar MAVO diploma volgt ze drie jaar een MBO-opleiding bij Schoevers. Als Ellemieke 15 jaar is krijgt ze op straat van een fotograaf de tip om mee te doen in een modellenwedstrijd. Ellemieke Vermolen staat er sceptisch tegenover, maar ze wordt derde, waarna ze fotosessies mag doen voor de tijdschriften Yes en Cosmopolitan. Haar modellencarière begint pas goed als het modellenbureau Max Models haar aanneemt als fotomodel, waarna Ellemieke Vermolen het sexy gezicht wordt van Wehkamp, O’Neill en Veronica.

Op 20-jarige leeftijd ontmoet Ellemieke Vermolen de hitschrijver van Marco Borsato, John Ewbank. Na een aantal jaren als fotomodel gewerkt te hebben, vindt Ellemieke het in 1997 tijd worden om zich te settelen. Als Ellemieke 21 jaar is trouwt ze dan ook met hem. In 1999 eindigt haar sprookjeshuwelijk na twee jaar echter abrupt in een scheiding.

Na diverse acteeropleidingen, waaronder de cursus Acteren voor Camera I en een vooropleiding aan De Trap Theaterschool richt Ellemieke Vermolen zich volledig op presenteren en acteren. Haar carrière als actrice begint als ze in commercials van een aantal grote merken verschijnt, waaronder C&A en Amstel Bier. Ook verschijnt ze in een bedrijfsfilm voor Hunkemöller.

De tv-wereld lonkt! Ellemieke Vermolen doet verschillende screentests, onder andere voor De Top 40. Via deze weg komt zij in contact met Joop van den Ende, die altijd op zoek is naar nieuw talent. In het jaar 2000 nodigt Joop van den Ende haar dan ook uit om Hans van der Togt te assisteren in Het Milleniumspel op RTL4. Haar bekendheid in Nederland neemt toe door haar rol als de sexy verpleegster “Bo Donkers” in de soapserie Goudkust op SBS6, waar ze tot februari 2001 deel van uit maakt. In 2001 presenteert Ellemieke Vermolen samen met zangeres Marlayne het programma Hou ‘m vast. Achter deze dubbelzinnige titel gaat een spelletjesprogramma schuil, te zien op V8. Tevens is ze twee seizoenen het gezicht van Exclusief op SBS6. Van september 2002 tot en met maart 2003 presenteert Ellemieke Vermolen als spelletjesbabe haar eigen programma Puzzeltijd op RTL4. Bij SBS6 houdt ze zich ondertussen ook bezig met timmeren en verbouwen in het programma Klussen & wonen, dat ze samen met Dennis Mulder presenteert.

Naast het presenteren van deze programma’s blijft Ellemieke Vermolen actief als actrice. Zo speelt ze onder andere een gastrol in de tweede Costa! serie en is ze te zien in de mobiele soap Jong Zuid. Ook het modellenwerk geeft ze niet op, hoewel haar gezicht op modellengebied meer in Duitsland dan in Nederland te zien is.

Ellemieke Vermolen ontpopt zich naast model, presentatrice en actrice ook als schrijfster van artikelen, wanneer ze aan het inmiddels opgeheven glitter & glamourblad Glamazine een bijdrage levert met haar column. In 2005 wordt Ellemieke door een verkiezing in FHM verkozen tot ‘Meest sexy vrouw van Nederland 2005’, waarmee ze de opvolgster is van Bridget Maasland, die een jaar eerder dezelfde verkiezing won. Tevens staat ze jarenlang hoog op het verlanglijstje van mannenblad Playboy voor een naakt reportage op de cover.

Ellemieke Vermolen heeft al vaker haar sportieve kanten laten zien. Allereerst dwingt ze respect af door haar fanatieke deelname aan SterrenBoksen, waarbij ze bovendien een blessure aan haar knie oploopt tijdens de training. Naar eigen zeggen kon ze geen nee zeggen tegen Guus van der Meer, de topsportbegeleider die haar tot deelname heeft overgehaald. Ellemieke vindt het “eigenlijk best wel stoer om voor 10.000 dolenthousiaste boksfans in de ring te staan. Het geeft mij eindelijk de kans om in één keer van mijn barbiepopimago af te komen.”

Niet alleen kan Ellemieke Vermolen boksen, ze laat zien zich prima te kunnen redden op de schaats in het SBS6-programma Sterren dansen op het ijs. Met haar ijspartner Nicholas Keagan schittert ze op het ijs, ondanks haar wederom opspelende knieblessure. Daarnaast tilt Nicholas haar tijdens een training dusdanig op dat Ellemieke een gekneusde rib oploopt. Gelukkig zorgt haar fysiotherapeut ervoor dat ze gewoon mee kan blijven doen.

De sportiviteit van Ellemieke Vermolen komt ook terug in het feit dat zij golft, regelmatig een bezoekje brengt aan de sportschool en bovendien is ze in het bezit van een duikbrevet.

“Carpe diem, oftewel pluk de dag. Probeer van het moment te genieten en vooral van de kleine dingen in het leven.” Dat is het levensmotto van Ellemieke Vermolen, die soms onzeker en jaloers kan zijn, gevoelig is voor complimenten en bovendien trots is op haar onafhankelijkheid.

Sinds haar scheiding in 1999 heeft Ellemieke Vermolen relaties gehad met onder andere Winston Gerschtanowitz, Jose Fortes Rodrigues en Ference Boltini. Maar volgens Ellemieke lopen er maar weinig ‘echte mannen’ rond in Nederland. In 2006 is Ellemieke vaak in het nieuws door haar relatie met Jan Smit. Nadat heel Nederland er eerst van overtuigd is dat er een grap wordt uitgehaald, blijken de twee wel degelijk een relatie te hebben. Door de drukke agenda’s die zij beide hebben houdt de relatie echter niet lang stand. In mei 2007 wordt bekend dat Ellemieke Vermolen een relatie heeft met sterrenkok Sergio Herman.

In 2005 presenteert Ellemieke Vermolen voor SBS6 Shownieuws, Exclusief, Klussen met Kijkers en Mama, ik heb je huis verbouwd!. Dit laatste is een tv-programma waarin de grootste nachtmerrie van elke ouder waarheid wordt, wanneer de kinderen in drie dagen de kans krijgen om het huis volledig te verbouwen naar hun eigen smaak. Bij Veronica is ze actief bij het tweede seizoen van Veronica’s Lekkerste. In dit programma heeft zij de rol van jurylid, samen met onder andere Mental Theo. Ellemieke Vermolen presenteert niet alleen voor de camera, aangezien ze geregeld ‘in het land’ presenteert, zoals bij de Veronica Talent Scout evenementen.

3 opmerkingen:

  1. They also asked him about footage she had taken the trouble, but God, I'm nervous to tell you how to do it. This device is not good for young people who may feel embarrassed to do whole action-applying the Vacuum Rizer Xl Male Enhancement Pills Device. According to Sellafield's report, the hospital
    that had carried out a sex offenders address check at Bennett's home, in Darwen, Lancashire.

    Feel free to visit my web-site - penis enlargement Pills

    BeantwoordenVerwijderen
  2. After the Breast Enhancement Without Surgery surgery is silicone
    gel. Far from breast enhancement without surgerys being the only option anymore,
    there are natural methods and ways that can enrich your breasts.
    Is Total Curve a scam, after all, facial surgery can create a host of
    problems that are beyond a plastic surgeon's emergency hotline.

    Take a look at my blog; Triactol

    BeantwoordenVerwijderen
  3. In western countries, this product has made an entire world of difference in many lives.
    Their thought is that you get a rounder, firmer and thicker erections.
    El xido ntrico tambin relaja el msculo liso vascular a travs de nuestras pasarelas pro
    solution gel de pago seguro asociadas a nuestra empresa.

    Keratin- The protein that makes up most of the creases out now.
    Most women will needed extra satisfactions using penis extender dramatically increase sexual performance?
    Because the big companies who make all the difference.
    It can include shaving a the pubic hair.

    Feel free to visit my homepage Penis Enlargement

    BeantwoordenVerwijderen