vrijdag 21 augustus 2009

Ellemieke Vermolen echt op haar plek bij SBS 6

Ellemieke Vermolen is blij met de kansen die ze krijgt van SBS 6. Vanavond trapt ze een nieuwe reeks afleveringen van De 25 af en in het najaar is ze te zien met De Verrassingschef. Ze vindt het ‘onwijs leuk’ om nieuwe dingen te presenteren.

“Wat dat betreft zit ik bij SBS 6 echt op mijn plek“, vertelt de knappe sexy blonde presentatrice in de GPD-bladen. “Ik presenteer er al lang, ik heb er veel geleerd en heel veel kunnen doen. Ik kan me rustig ontwikkelen en heb er mijn plek gevonden.“

“Maar dit is het seizoen dat bij mij de zwembandjes er af mogen. Ik zwem nu echt zelfstandig in het diepe“, aldus Ellemieke Vermolen. En daarmee bedoelde ze niet de zwangerschapskilo's die er nog af moeten, om haar oude slanke lijn weer terug te krijgen.

Wat Ellemieke Vermolen na De 25 en De Verrassingschef gaat doen, weet ze nog niet. “Ik zie het wel op me afkomen. Er zijn duizend-en-één-ideeën voor leuke programma’s en ik denk daar zelf ook over mee. Maar er moet ruimte zijn en geld natuurlijk.

Voor mij is het belangrijkste dat een programma bij me past. Het gaat niet om het ‘ik ben op tv’. Zodra een programma dicht bij mezelf staat, kan ik het doen. Rustig aan, niet te snel, niet alles tegelijk, en vooral, mezelf niet voorbijlopen. Je kunt in televisieland ontzettend gauw op je bek gaan. Dan is het niet zo gemakkelijk weer op te staan.“, aldus Ellemieke Vermolen.

1 opmerking:

  1. Nou schatje,

    Zo'n multitask duizendpoot als jij kan alles aan! Als SBS slim is zorgen ze er wel voor dat er ruimte en geld beschikbaar blijft om jou je ding te laten/blijven doen!

    Dikke kus Erik

    BeantwoordenVerwijderen