maandag 1 juni 2009

Ellemieke Vermolen sexy bikini model van Wehkamp

Ellemieke Vermolen is niet alleen actrice en presentatrice, ze is ook nog eens bikini fotomodel.
De sexy blonde Nederlandse begon namelijk als bikini Model haar grote carriere en was het gezicht van Wehkamp, Cosmopolitan, O'Neill, C&A, Hunkemöller en zelfs Amstel Bier.

Als Ellemieke Vermolen 15 jaar is krijgt ze op straat van een fotograaf de tip om mee te doen in een modellenwedstrijd. Mooie Ellemieke staat er sceptisch tegenover, maar ze wordt derde, waarna ze fotosessies mag doen voor de tijdschriften Yes en Cosmopolitan.
Haar modellencarrière begint pas goed als het modellenbureau Max Models haar aanneemt als model.

Wie de Wehkamp wel eens heeft doorgebladerd zal haar dan ook zeker herkennen als het gezicht van de catalogus. Voor Wehkamp doet Ellemieke Vermolen meerdere bikini fotoshoots.

Daarnaast heeft Ellemieke Vermolen onder meer sexy foto reportages gedaan voor Maxim en Cosmopolitan en was zij gedurende 2 jaar het gezicht van o'Neill.

Toen wilde Ellemieke Vermolen laten zien dat ze meer kon dan alleen mooi en sexy haar lichaam en borsten tonen, en dus ging ze ook maar acteren en presenteren. Ze was spelletjesbabe bij RTL 4, speelde tot 2001 in Goudkust en speelde ze een gastrol in de tweede tv-serie van Costa! De laatste tijd kennen we haar vooral van SBS shownieuws en 'Mama, ik heb je huis verbouwd'.

In 2005 mocht Ellemieke Vermolen zich eindelijk 'meest sexy vrouw van Nederland' noemen. Terecht! De presentatrice eindigde op de eerste plaats in deze verkiezing van de FHM.

2 opmerkingen: