vrijdag 13 november 2009

Ellemieke Vermolen en sterrenchef Sergio Herman tijdens exclusieve party "Paradise"


Sterrenchefs krijgen steeds vaker de status van rockster aangemeten. Vraag maar aan Sergio Herman, de man van Ellemieke Vermolen.

De Nederlandse chef van "Oud Sluis" wordt zowat aanbeden door culi-fans. Hoe gaat Herman eigenlijk om met die status van halfgod? En wat vindt zijn echtgenote, de Nederlandse presentatrice Ellemieke Vermolen, daar van?

Wij vroegen het hen tijdens "Paradise", een exclusieve party in het Antwerpse waar Herman de gasten tot hogere gastronomische sferen mocht brengen.

Sergio Herman en Ellemieke Vermolen: De perfecte kok met de perfecte vrouw.

De Antwerpse "beau monde" kon zich gisterenavond op het exclusieve feest "Paradise" laten verwennen door Sergio Herman .

De broodjes van de driesterrenchef van restaurant "Oud Sluis" zijn gebakken. Restaurantgids Gault Millau kroonde Herman met 20 op 20 tot de perfecte chef. In tv-presentatrice Ellemieke Vermolen heeft hij de perfecte vrouw gevonden. En dankzij het tv-programma "De beste hobbykok van Vlaanderen" is hij een sekssymbool.

Maar perfectie bestaat niet. Sergio is moe en koken voor 250 man is ook voor hem geen makkie...

Sluis mag dan maar een klein plaatsje in Zeeuws-Vlaanderen zijn, het is zo’n beetje het culinaire centrum van Nederland aan het worden.

Want niet alleen heeft het culinaire blad Lekker driesterrenrestaurant Oud Sluis van Sergio Herman, de wederhelft van Ellemieke Vermolen, als beste van Nederland uitgeroepen (alweer), ook restaurant La Trinité komt met stip binnen in de top 100 van beste Nederlandse restaurants.

1 opmerking:

  1. We waren erbij , 't was SUPER " T O P " , bedankt Sergio en Patrick .
    Groetjes , Paul en Alexandra

    BeantwoordenVerwijderen