donderdag 30 juli 2009

Ellemieke Vermolen biografie

Ellemieke Vermolen werd geboren op 13 oktober 1976. Na diverse opleidingen en cursussen heeft zij als bikini, badpak en lingerie model gewerkt via het toonaangevende bureau Max Models. Ook was zij gedurende 2 jaar het gezicht van ‘O'Neill’. Ellemieke Vermolen is daarnaast te zien geweest in vele tv-commercials, waaronder ‘C&A’, ‘Arcade Dance’ en ‘Amstel Bier’.

Ellemieke Vermolen verkreeg landelijke bekendheid door haar rol als Bo in de soapserie ‘Goudkust’ die werd uitgezonden bij SBS 6. In 2000 raakte ze in gesprek met Joop van den Ende en assisteerde al vrij snel in ‘Het Milleniumspel’. Ook presenteerde ze ‘Puzzeltijd’. Nadat ze via Goudkust met SBS 6 in aanraking was gekomen, presenteerde Ellemieke ook nog twee seizoenen ‘Explosief’ voor SBS 6. Kort daarna startte ze met ‘Klussen & Wonen’ dat ze samen met Dennis Mulder presenteerde.

Bij ‘Veronica’s Lekkerste’ was Ellemieke Vermolen al twee keer te zien als jurylid. Samen met Mental Theo, Jasmine Sendar, bekend van ONM en Edwin Smulders, topfotograaf beoordeelde zij de kandidaten op de catwalk. Daarnaast presenteerde ze in 2005 ‘Mama, ik heb je huis verbouwd!’

Ellemieke Vermolen mag zich 'meest sexy vrouw van Nederland 2005' noemen. Ze eindigde op de eerste plaats in de vijfde verkiezing van het mannenblad ‘FHM’. In 2006 ontving zij de ‘Hairstyle Award’ bij de ‘Beau Monde Awards 2006’ in het Hilton Hotel.

In het najaar van 2006 schitterde Ellemieke naast haar drukke schema ook in ‘Sterren dansen op het ijs’, waar zij het tot de laatste vijf schopte.

Op dit moment is Ellemieke Vermolen een van de presentatrices van ‘Shownieuws’ bij SBS. Ze presenteert een aantal malen per week de vroege editie van dit programma. Verder maakt ze voor ‘Shownieuws’ specials met nationale en internationale sterren in binnen- en buitenland, en natuurlijk De 25 ....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten