donderdag 24 juni 2010

Ellemieke Vermolen zwanger van tweede kindje!


Ellemieke Vermolen is in verwachting van haar tweede kindje. De 33-jarige presentatrice is dolgelukkig met haar zwangerschap. Al verliepen de eerste maanden moeizaam.

"Ik vind het zelf ook nog steeds een leuke verrassing", vertelt Ellemieke Vermolen zelf aan Shownieuws. "We waren er natuurlijk mee bezig, dus we waren er wel op voorbereid. Maar als het dan zover is, is het toch een waanzinnig wonder dat het je mag overkomen."

De presentatrice heeft samen met haar man, topkok Sergio Herman, al een 1-jarig zoontje. "Een groot gezin is zeker een droom. Ik heb er al twee van Sergio en natuurlijk mijn eigen kindje Noah erbij. Dus dat is toch wel een groot gezin, maar heel gezellig."

Ellemieke Vermolen is nu vier maanden onderweg en voelt zich goed, maar dat was tot voor kort wel anders. "Ik was ontzettend misselijk, echt een vaatdoek. Dan ben je thuis natuurlijk ook niet de gezelligste, dus Sergio had het wel zwaar met me. Maar hij is het gewend, zo was het ook bij de vorige."

Sergio Herman wordt weer vader
Ellemieke Vermolen, de vrouw van de topkok Sergio Herman, is zwanger.

Er komt dus nog een broertje of zusje voor hun eerste zoontje Noah. Ook Boy (10) en Moon (3), Sergio's kinderen uit een vorig huwelijk, krijgen er een halfbroertje of halfzusje erbij. De kanppe en sexy Nederlandse tv-presentatrice Ellemieke Vermolen is in de zevende hemel en ook Sergio is blij.
‘We kennen al het geslacht, maar we zullen het niet verklappen', aldus Sergio. Het wordt druk ten huize Herman. ‘Vier kinderen, dat wordt inderdaad een heksenketel', zegt hij. Of hij er nog een vijfde wil? ‘Nee, vier is genoeg. Het is mooi zo.'

Ellemieke Vermolen is dus in verwachting van haar tweede kindje. De blonde presentatrice vertelde aan Shownieuws opnieuw zwanger te zijn van haar man, topkok Sergio Herman. "We waren wel bezig om zwanger te worden, maar het blijft een wonder dat het je mag overkomen," aldus een stralende Ellemieke.

Het is even flink aanpoten in huizen Vermolen-Herman. Vorig jaar april beviel de blondine van haar eerste kindje; het jongetje Noah. Tel daarbij op de twee kinderen die Sergio al heeft uit zijn vorige huwelijk en het is niet moeilijk te raden dat het een drukke boel is thuis. Erg gezellig, volgens Ellemieke Vermolen, die altijd van een groot gezin gedroomd heeft.

Ellemieke Vermolen en Sergio weten nog niet of ze een jongetje of een meisje krijgen. "Omdat we al een zoon hebben zou een meisje natuurlijk mooi zijn. Maar uiteindelijk gaat het erom dat het gezond is, clichématig maar waar."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten