woensdag 13 mei 2009

Ellemieke Vermolen presenteert Darten met Sterren op SBS6


Shownieuws presenteert van maandag 1 tot en met vrijdag 5 mei Darten met Sterren. Rossana Lima, Valerie Zwikker, Fajah Lourens, Bas Muijs, Sebastiaan Labrie, Charly Luske, Jannes én Monique Sluiter nemen het dagelijks in een onderlinge competitie tegen elkaar op. De BN’ers worden gecoacht door topdarters als Co Stompé, Mieke de Boer en Jelle Klaasen. Vrijdag 5 mei wordt bekend welke BN’er de dartssport het beste beheerst. Hij of zij neemt het op tegen de officieuze wereldkampioen Jelle Klaasen. De dagelijkse rubriek Darten met Sterren wordt gepresenteerd door Hans Kraay jr. en Ellemieke Vermolen.

In aanloop naar de International Darts League, die SBS 6 vanaf zaterdag 6 mei negen dagen lang live en in samenvatting uitzendt, presenteert sexy babe Ellemieke Vermolen in Shownieuws een week lang Darten met Sterren. Acht bekende Nederlanders nemen het een week lang op tegen elkaar. Acteurs Bas Muijs en Sebastiaan Labrie worden gecoacht door Mieke ‘Bambi’ de Boer. Winnaar van de Lakeside 2006 Jelle Klaasen coacht Valerie Zwikker, Fajah Lourens en Rossana Lima. En Charly Luske, Jannes en Monique Sluiter staan onder de bezielende leiding van Co Stompé.

De spelregels zijn voor Darten met Sterren iets aangepast. De BN’ers gooien een leg van 301 in plaats van 501 en ze hoeven niet met een dubbel uit te en. Voor sommigen bekende Nederlanders is Darten met Sterren een eerste kennismaking met de dartssport. Anderen, zoals bijvoorbeeld Bas Muijs, zijn iets geoefender. De BN’er die uiteindelijk als beste uit de bus komt, neemt het vrijdag 5 mei in een grande finale op tegen de officieuze wereldkampioen Jelle Klaasen. Ellemieke Vermolen gooit soms zelf ook een dart.

Het belooft een spannende strijd te worden tijdens Darten met Sterren. De rubriek is van maandag 1 tot en met vrijdag 5 mei dagelijks om 19.25 uur te zien in Shownieuws. Een samenvatting is te zien in de late uitzending van Shownieuws, rond 23.00 uur na Hart van Nederland. Ellemieke Vermolen wenst alvast iedereen succes!

1 opmerking:

  1. Dat ze bij 301 beginnen en niet bij 501 is wel leuker voor de bnn'ers. Maar niet met een dubbel uitgooien, dan wordt het hele spel een beetje kinderachtig. Want het gaat juist om die dubbel dat maakt het spel juist zo leuk. Op deze manier lijkt het niet meer op darten.

    BeantwoordenVerwijderen