maandag 5 oktober 2009

Ellemieke Vermolen : Nieuw in Roosendaal: kookwinkel Kookaburra van Jeremy Vermolen

Kookaburra', gaat de kookwinkel heten, die Jeremy Vermolen, broer van sexy SBS6 ster Ellemieke Vermolen en driesterrenkok Sergio Herman van Oud Sluis, maandag met een feestelijke inwijding gaan openen. Maar zelf spreekt Vermolen liever van een 'proeverij-theater', in het pand naast zijn restaurant Den Dieje, in de Roosendaalse Raadhuisstraat.

Zoveel is zeker: beide zwagers investeren in een nieuw concept waarin 'beleving, passie en culinaire gastronomie' centraal staan. En in een kookwinkel waarin de ingrediënten die de twee koks in hun gerechten verwerken, ook door 'thuischefs' zijn te verkrijgen.

'Twee meesterkoks slaan de handen ineen', vermelden de ramen van de nieuwe kookwinkel reeds. Binnen wordt nog druk gewerkt aan de laatste invulling van de zaak, die dinsdag voor publiek open zal gaan. En die hobbykoks moet inspireren tot 'heldendaden'.

Indien deze thuischefs daarbij nog enige scholing nodig hebben, dan kunnen zij die opdoen tijdens workshops, die Vermolen en Herman straks in Kookaburra ook met enige regelmaat zullen gaan verzorgen.

Topkok Sergio Herman heeft samen met zijn zwager Jeremy Vermolen – broer van televisiebabe Ellemieke Vermolen – in Roosendaal een kookwinkel geopend.

Kookaburra gaat de kookwinkel heten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten