donderdag 5 juli 2012

Ellemieke Vermolen en Sergio Herman ontkennen vermeende huwelijkscrisis


Ellemieke Vermolen en Sergio Herman ontkennen vermeende huwelijkscrisis

Ellemieke Vermolen en Sergio Herman ontkennen dat hun huwelijk voorbij is. Ze zouden volgens geruchten gaan scheiden, maar Vermolen ontkent dit.

Ellemieke Vermolen en Sergio Herman ontkennen dat hun huwelijk op de klippen is gelopen. Volgens geruchten zijn de twee uit elkaar, maar Vermolen liet woensdag aan RTL Boulevard weten dat er 'geen sprake' is van een scheiding.

De 35-jarige sexy presentatrice geeft toe dat hun relatie een mindere tijd heeft gekend, maar dat alles inmiddels weer goed is tussen de twee. "Telegraaf en Privé moeten zich schamen", zei Vermolen over de media die over de breuk schreven.

Vermolen trouwde op 11 september 2008 met chefkok Herman. Ze kregen samen twee zoons, een in 2009 en een in 2010. De presentatrice was eerder getrouwd met producent John Ewbank en had in 2006 een relatie met de negen jaar jongere zanger Jan Smit.

Ellemieke Vermolen heeft in RTL Boulevard gereageerd op haar vermeende huwelijksproblemen met Sergio Herman waarover De Telegraaf woensdagochtend schreef.

"Daar is absoluut geen sprake van", laat ze per sms weten aan het programma.

De krant schreef een uitgebreid stuk over de spanningen tussen de 35-jarige presentatrice en de 42-jarige topkok.

Vooral de afwezigheid van Vermolen tijdens de presentatie van Sergiology, het boek van haar man, zou volgens het ochtendblad duiden op een aanstaande breuk.

Maar Vermolen ontkent dus met klem dat er over een scheiding wordt gesproken. "Geen sprake van. Natuurlijk hebben we onze ups en downs. Maar daar zijn we sterker uitgekomen. De Telegraaf moet zich diep schamen over dit artikel. En ik hoop dat iedereen ons nu met rust laat."

Het stel Ellemieke Vermolen en Sergio Herman stapte op 11 september 2008 op Ibiza in het huwelijksbootje. Samen hebben ze twee kinderen, Noah en Zenna Jeremy Michel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten