zondag 12 april 2009

630.000 kijkers voor eerste Huis Te Koop van Ellemieke Vermolen


Het nieuwe huizenprogramma Huis Te Koop van Ellemieke Vermolen is woensdag met 630.000 kijkers (madl: 9.5%) van start gegaan.

Daarmee staat de show op de negentiende positie in de kijkcijfer top 25. In haar nieuwe tv-programma helpt Ellemieke mensen die dringend van hun huis af moeten door hun woning zo goed mogelijk aan te bieden.

“Het is een onwijs leuk programma“, zegt mooie Ellemieke, die net bevallen is van haar eerste kindje. “Het is een programma waarmee we inspelen op de markt.”

Volgens Ellemieke Vermolen is Huis Te Koop een mix van bestaande programma’s. “Wij hebben van elk programma wat genomen en in één potje gestopt. Het leuke van dit programma is dat je voor zowel de koper als voor de verkoper bezig bent“, vertelt ze op Radio 538.

“We hebben drie verkopers en één koper met zijn eisen. Als de koper de badkamer of de kleur van de muren niet mooi vindt, krijgt de verkoper een stylist van ons om dat te veranderen.

Zo zei een koper dat hij de vloer afschuwelijk vond. De verkoper heeft toen de vloer aangepakt. Daarna is de koper opnieuw gekomen en vond hij het als een heel ander huis tonen. En dan begint hij over het behang, haha.”, aldus Ellemieke Vermolen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten