zondag 19 april 2009

Ellemieke Vermolen geopereerd in ziekenhuis: Blindedarm-ontsteking


Ellemieke Vermolen is met spoed opgenomen geweest in het ziekenhuis. De knappe 32-jarige SBS-presentatrice had een acute blindedarmontsteking en moest onmiddellijk geopereerd worden.

Na opnames van haar nieuwe tv-programma Huis te Koop! in Rotterdam raakte Ellemieke Vermolen zondagmiddag plotseling onwel.

Ze werd meteen naar de eerste hulp gebracht. Na het vaststellen van de diagnose moest de mooie blondine meteen door naar de operatiekamer. Maandagmiddag werd ze ontslagen uit het ziekenhuis.

Ellemieke Vermolen
meldde zich gisteren per sms af voor de tv-opnamen van het overzichtsprogramma De 25. „Ze is in de nacht van zondag op maandag geopereerd. Maar ze is al weer thuis. Ze kan alleen nog niet werken”, vertelt haar manager.

De sexy blondine was nog niet zo lang aan de slag; eind januari kreeg ze samen met haar tweede echtgenoot, topkok Sergio Herman, een zoontje. „Eerst wil ik lekker van Noah genieten”, vertelde ze destijds.

Ellemieke Vermolen moet nog wel verplicht een week rust houden. Kan ze mooi kijken naar haar nieuwe opgenomen programma Huis te koop!, waarvan morgenavond de eerste aflevering wordt uitgezonden.

De eerste aflevering van Huis te Koop! is woensdag gewoon te zien op SBS6. In het programma helpt Vermolen mensen hun huis te verkopen. In iedere aflevering maakt een koper definitief een keuze uit drie woningen die al meer dan een jaar te koop staan.

Na een eerste bezichtiging krijgen de verkopers de ongezouten mening van de potentiële koper te horen. Vanaf dat moment hebben ze een week de tijd om hun huis aantrekkelijker te maken voor deze koper.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten