vrijdag 21 januari 2011

Ellemieke Vermolen in februari terug met Huizenjacht op SBS 6


Presentatrice Ellemieke Vermolen in februari terug met Huizenjacht op SBS 6.

SBS 6 gaat in februari na een korte pauze door met nieuwe afleveringen van het dagelijkse programma Huizenjacht van presentatrice Ellemieke Vermolen. Dat heeft SBS donderdag laten weten. De kijkcijfers van Huizenjacht vertonen al sinds de start van het woonprogramma in augustus 2010 een vaste stijgende lijn. “Er kijken gemiddeld bijna 400.000 mensen naar het programma en het marktaandeel liep afgelopen december in de doelgroep 20-49 op naar twaalf procent“, vertelt een woordvoerder van SBS 6.

De best bekeken uitzendingen van Huizenjacht met Ellemieke Vermolen trokken iets meer dan 550.000 kijkers. “Huizenjacht zorgt dus met recht voor een versteviging van de vooravond van SBS 6. Reden genoeg voor de zender om de looptijd van het programma voor de tweede keer te verlengen.”

De presentatie en formule van Huizenjacht blijft ongewijzigd. SBS 6-gezichten Marlayne Sahupala, Nance Coolen, Tooske Ragas, Ellemieke Vermolen, Sjimmy Bruijninckx en Viktor Brand helpen een stel of gezin dat een woning zoekt. Samen met een architect bezoeken ze drie huizen of appartementen, waarna de kandidaten een weloverwogen keuze maken voor een van de drie woningen.

Op dit moment is op het tijdstip van Huizenjacht de Britse tv-reeks De Grote Verbouwing te zien. Dit programma scoort gemiddeld iets beter dan Huizenjacht.

De eerste nieuwe aflevering van Huizenjacht met Ellemieke Vermolen is op 7 februari om 18.05 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten