donderdag 29 oktober 2009

Ellemieke Vermolen met broer Jeremy op SBS6 met “De Verrassingschef”


SBS 6 start zondag 1 november met het kookprogramma De Verrassingschef. In dit programma gaan televisiekok Jeremy Vermolen en zijn sexy zus, presentatrice Ellemieke Vermolen, de uitdaging aan om een verrassingsdiner voor meerdere personen te bereiden en hen een onvergetelijke avond te bezorgen.

Het duo wordt ingeschakeld door iemand die een vriend, kennis of familielid in het zonnetje wil zetten.

Jeremy en Ellemieke Vermolen zorgen ervoor dat de speciale avond tot in de puntjes verzorgd wordt. De Verrassingschef is aanstaande zondag om 16.30 uur bij SBS 6 te zien.

Ellemieke Vermolen en Jeremy maken beiden gebruik van hun unieke kwaliteiten om de dag tot een geslaagd einde te brengen. Zo zorgt Ellemieke dat de locatie er perfect uitziet, bekommert ze zich om de gasten en gaat ze op zoek naar het verhaal achter het etentje.

Televisiekok Jeremy doet ondertussen de inkopen en duikt de keuken in om het menu, dat hij speciaal voor deze groep heeft samengesteld, met hulp van zus Ellemieke te bereiden.

Daarbij geeft hij handige tips aan de kijkers. Uiteindelijk werkt iedereen toe naar het moment dat de hoofdpersoon nietsvermoedend binnenstapt en dankzij Ellemieke en Jeremy een feestelijke avond beleeft.

In iedere aflevering staat een bijzonder verhaal centraal. In de eerste aflevering maakt de kijker kennis met Danielle (29) en Niels (27) uit Almere. Dit jonge stel kent elkaar al 7 jaar en heeft sinds 2,5 jaar een relatie.

Nu ze aan de vooravond van hun huwelijk staan, schakelt Niels het team van De Verrassingschef in om een feestelijk diner te organiseren zodat ze hun liefde in besloten kring nog eens kunnen vieren.

De avond is extra bijzonder omdat het Jeremy en Ellemieke Vermolen is gelukt om een goede vriendin van Danielle uit Amerika naar Nederland te halen en de toekomstige bruid is dan ook totaal overdonderd.

De Verrassingschef wordt geproduceerd door Stokvis Niehe Producties.

Ellemieke Vermolen met De Verrassingschef is vanaf zondag 1 november wekelijks om 16.30 uur op SBS6.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten