donderdag 20 december 2012

Ellemieke Vermolen wil terug op televisie


Ellemieke Vermolen wil terug op televisie

Ellemieke Vermolen zou het best leuk vinden om haar televisiecarrière nieuw leven in te blazen. Ze wacht op een goed programma. Dat vertelt de presentatrice aan weekblad Story. Vermolen ging in de zomer van 2011 op eigen initiatief weg bij SBS 6, omdat ze haar werk niet langer kon combineren met haar gezinsleven in België. Nu wil ze weer op tv. “Ik zou dat heel leuk vinden. Men is ook wel bezig om programma’s voor mij te bedenken, maar ik wil pas iets doen als het echt bij me past“, zegt ze.

Toch lijkt die ambitie niet helemaal aan te sluiten bij haar andere ambitie. “Ik zou nog heel graag een derde kindje willen. We hebben nu twee jongens en een meisje lijkt me zó leuk. Dan is ons gezin echt compleet.”

Nu is Vermolen vooral druk met een webshop. “Een webshop is goed vanuit huis te doen. Ik woon in Knokke en rijd nog steeds veel kilometers, maar ik kan ook veel vanuit België doen.”

Ze denkt dat er ruimte is om er iets naast doen. “Ik hoef minder thuis te zijn dan voorheen. Sinds kort gaat mijn oudste naar school.”

Voormalig presentatrice Ellemieke Vermolen zou het dus best leuk vinden weer op tv te komen. Momenteel runt de 35-jarige een webshop met vrouwenspullen, maar dat betekent niet dat sexy Vermolen geen tijd meer heeft om weer op tv te shinen.

De ex van onder meer John Ewbank en Jan Smit ging in de zomer van 2011 weg bij SBS. Naar eigen zeggen kon ze haar werk niet meer combineren met het gezinnetje dat ze met Sergio Herman had gesticht. Nu begint het echter weer te kriebelen en wil ze graag met haar hoofd op tv.

Ellemieke Vermolen begint webshop met nichtje

Ellemieke Vermolen heeft haar eigen webshop officieel geopend. “Het begon allemaal als een klein idee, een webshop met fijne sieraden, mooie leren tassen en sjaals die uniek zijn en niet overal te koop. We zijn ontzettend trots op onze collectie samengesteld met dingen die wij mooi vinden en graag dragen!” aldus Ellemieke.

Ellemieke Vermolen (35) is de webshop Label2Love begonnen samen met haar nichtje Cathelijne. Vermolen was tot een paar jaar geleden presentatrice op SBS 6, met dat werk stopte ze om zich volledig op haar gezin te richten. Ze is getrouwd met topkok Sergio Herman en ze hebben samen twee pracht kindjes.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten