woensdag 27 mei 2009

Ellemieke Vermolen in SBS 6 'Explosief' en 'Exclusief' en 'meest sexy vrouw van Nederland'


Ellemieke Vermolen werd geboren op 13 oktober 1976. Na diverse opleidingen en cursussen heeft zij als naakt en bikini model gewerkt via het toonaangevende bureau Max Models. Ook was zij gedurende 2 jaar het bikini en badpak model en gezicht van 'O'Neill'. Daarnaast is Ellemieke Vermolen te zien geweest in vele tv-commercials, waaronder 'C&A', 'Arcade Dance' en 'Amstel Bier'.

Na diverse acteeropleidingen te hebben gevolgd, waaronder de cursus Acteren voor Camera I en een vooropleiding aan De Trap Theaterschool, stortte zij zich op presenteren en acteren. En niet onverdienstelijk. Ellemieke Vermolen verkreeg landelijke bekendheid door haar rol als Bo in de soapserie 'Goudkust' die werd uitgezonden bij SBS 6.

In 2000 raakte ze in gesprek met Joop van den Ende en assisteerde al vrij snel in 'Het Milleniumspel'. Ook presenteerde ze 'Puzzeltijd' als bekende Nederlandse vrouw.

Nadat ze via Goudkust met SBS 6 in aanraking was gekomen, presenteerde sexy Ellemieke Vermolen ook nog twee seizoenen 'Explosief' en 'Exclusief' voor SBS 6, soms met harde tepels. Kort daarna startte ze hot met 'Klussen & Wonen' dat ze samen met Dennis Mulder presenteerde.

Bij 'Veronica's Lekkerste' was Ellemieke Vermolen al twee keer te zien als jurylid. Samen met Mental Theo, Jasmine Sendar, bekend van ONM en Edwin Smulders, topfotograaf beoordeelde zij de blote kandidaten op de catwalk. Daarnaast presenteerde ze in 2005 'Mama, ik heb je huis verbouwd!'

Ellemieke Vermolen mag zich 'meest sexy vrouw van Nederland 2005' noemen. Ze eindigde op de eerste plaats in de vijfde verkiezing van het mannenblad 'FHM' vanwege haar mooie borsten.

In 2006 ontving zij de 'Hairstyle Award' bij de 'Beau Monde Awards 2006' in het Hilton Hotel en schitterde Ellemieke naast haar drukke schema ook in 'Sterren dansen op het ijs', waar zij het tot de laatste vijf schopte.

Op dit moment is 'Ellemieke Vermolen een van de presentatrices van het programma 'Shownieuws' bij SBS. Ze presenteert een aantal malen per week de vroege editie van dit programma. Daarnaast is zij presentatrice van het best scorende programma van SBS: ‘De 25..’..

Naast dit alles heeft Ellemieke Vermolen samen met haar broer Jeremy Vermolen, in februari 2008 een kookboek uitgebracht: ‘Zus & Zo, koken op je eigen niveau’. Het idee achter het boek is bijzonder; van elk recept in het boek zijn namelijk twee versies opgenomen.

Enerzijds is te zien hoe zus Ellemieke een smakelijk gerecht in recordtijd op tafel tovert en anderzijds hoe chefkok Jeremy van hetzelfde gerecht een klein meesterwerkje maakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten