vrijdag 15 mei 2009

Ellemieke Vermolen presentatrice Klussen en wonen


Ellemieke Vermolen - een korte Biografie

Toen Ellemieke Vermolen een tip kreeg om mee te doen aan een modellenwedstrijd, eindigde zij hoog en deed fotosessies voor het blad Yes en de Cosmopolitan .Ze kwam als bikini model in het pakket van Max Models en werd het gezicht van Wehkamp.

Haar carriere als actrice/presentatrice begon met enige commercials voor de C&A, Arcade, Amstel Bier en een rol in een bedrijfsfilm voor het bekende lingerie merk Hunkemollel.

Rond het jaar 2000 raakte sexy Ellemieke Vermolen in contact met Joop van den Ende en assisteerde al vrij snel in het programma: “Het Milleniumspel” bij RTL4 en hield een, door menig Nederlander gekeken, spel draaiende met het programma puzzeltijd.

Ellemieke Vermolen is bekend geworden met haar rol in Goudkust! Begin 2003 kreeg zij een programma toegewezen bij SBS6 met zeer exclusieve onderwerpen op haar presenteerblaadje. Een programma bestaande uit unieke gebeurtenissen en gewoontes waar opmerkelijke mensen uit binnen en buitenland centraal staan.

A star was born en Ellemieke Vermolen presenteerde tot 2003 haar eigen programma: Klussen en wonen. Momenteel presenteert ze De 25 grootste ... en Shownieuws op SBS6.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten