donderdag 11 juni 2009

Ellemieke Vermolen: Fotomodel, actrice en presentatrice!


Ellemieke Vermolen is fotomodel, actrice en presentatrice! Ze presenteert "Klussen & Wonen" en "Exclusief" bij SBS6. Ook is ze te zien in de mobiele soap "Jong Zuid". Ellemieke Vermolen gaat stukjes schrijven voor het tijdschrift Glamazine. Eerder was ze spelletjesbabe bij RTL4, speelde ze een gastrol in Costa! en was dagelijks te zien in Goudkust.

Ellemieke Vermolen heeft in 2001 samen met SBS 6 collega zangeres Marlayne "Hou 'm vast" gepresenteerd voor V8. Momenteel presenteert ze Shownieuws en de 25... . Ellemieke Vermolen presenteert ook vaak openingen, zakelijke en feestelijke evementen.

Vermolen werd geboren op 13 oktober 1976. Na diverse opleidingen en cursussen heeft zij als bikini model gewerkt bij Max Models. Wie de Wehkamp wel eens heeft doorgebladerd zal haar dan ook zeker herkennen als het gezicht van de catalogus.

Daarnaast heeft Ellemieke Vermolen onder meer lingerie, badpak en bikini reportages gedaan voor Cosmopolitan en was zij gedurende 2 jaar het gezicht van o'Neill. Dat sexy Ellemieke meer wilde dan alleen maar mooi zijn, hebben wij de afgelopen jaren kunnen zien.

Na diverse acteeropleidingen, waaronder de cursus Acteren voor Camera I en een vooropleiding aan De Trap Theaterschool, stortte zij zich op presenteren en acteren. En niet onverdienstelijk.

Zo is sexy Ellemieke Vermolen onder meer de assistente geweest van Hans van der Togt in het Millenniumspel bij RTL 4 en vanaf november 1999 tot en met februari 2001 heeft zij de rol van Bo vertolkt in de populaire soapserie 'Goudkust' bij Fox en was zij als presentatrice te zien in het SBS6 programma Hou ‘m Vast.

Hierna presenteerde Ellemieke Vermolen het succes programma Exclusief en Explosief. Op dit moment presenteert zij Shownieuws en het populaire De 25...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten