maandag 29 juni 2009

Ellemieke Vermolen presenteert nieuwe reeks van De 25…


Ellemieke Vermolen, presentatrice van het SBS 6-programma De 25 …, start vrijdag 5 juni met een speciale reeks van de meest opvallende audities die op tv te zien zijn geweest. In acht afleveringen komen onder andere de beste, meest gênante en meest hilarische fragmenten voorbij uit verschillende talentenjachten die garant staan voor een gezellige familieavond. De zender trapt af met De 25 Grappigste Audities Ooit, dat komende vrijdag om 20.30 uur te zien is bij SBS 6.

Met deze speciale reeks speelt De 25 … in op de populariteit van de vele talentenjachten die al sinds jaren op de televisie te zien zijn. De zoektochten naar ongekend talent hebben voor spraakmakende televisie gezorgd. Ellemieke Vermolen laat ze allemaal zien.

In De 25 … Audities Ooit zijn uit de duizenden fragmenten de meest opvallende audities geselecteerd. Dat de kandidaten zichzelf vaak ruimschoots overschatten, mag duidelijk zijn met het grote aantal grappige, vreemde en slechte optredens. En natuurlijk ontbreken ook de deelnemers niet die wel een verpletterende indruk hebben achtergelaten.

De eerste aflevering op vrijdag 5 juni staat in het teken van de lachspieren en heeft dan ook de titel De 25 Grappigste Audities Ooit meegekregen. Zo heeft iedere auditiereeks een apart thema en komen onder andere nog de meest gênante, indrukwekkende en rampzalige audities aan de beurt.

Dankzij talentenshows uit binnen- en buitenland, zoals So You Think You Can Dance en Popstars, staat iedere aflevering weer garant voor onvergetelijke tv-beelden en een gezellige televisieavond voor de hele familie. Ook deze speciale reeks wordt gepresenteerd door Ellemieke Vermolen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten