dinsdag 4 augustus 2009

Ellemieke Vermolen en broer Jeremy Vermolen krijgen kookprogramma op SBS6

Ellemieke Vermolen en haar broer Jeremy Vermolen krijgen een kookprogramma op SBS6.

Jeremy Vermolen is een kok en dus speelde het idee om een kookprogramma met haar zus te maken. In 2008 maakten Jeremy en Ellemieke Vermolen al samen een kookboek, Zus & Zo. Van elk gerecht zijn in het boek een simpele en een ingewikkelder culinaire versie opgenomen. Ellemieke is vorig jaar september getrouwt met topkok Sergio Herman.

In het programma Verassingschef overvallen Jeremy en Ellemieke Vermolen mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken doormiddel van een leuke maaltijd.

Sexy Televisiebabe Ellemieke Vermolen stapt dus net als haar man topkok Sergio Herman de keuken in. Ze gaat in het najaar een kookprogramma bij SBS 6 presenteren, meldt Trouw.
De mooie blondine presenteert de show, die volgens SBS 6 De verrassingschef gaat heten, samen met haar broer Jeremy Vermolen.

In het programma gaan de twee een verrassingsdiner geven voor iemand die een vriend, kennis of familielid in het zonnetje wil zetten. Ellemieke zorgt in het programma dat de locatie er perfect uitziet, bekommert zich om de gasten en gaat op zoek naar het verhaal achter het etentje.

Haar broer doet de inkopen en duikt de keuken in om een menu te bereiden. Hij krijgt daarbij de hulp van Ellemieke Vermolen, die natuurlijk wel wat tips van haar man kan krijgen. Het restaurant van Sergio Herman, Oud Sluis, heeft namelijk 3 Michelin-sterren en wordt gezien als beste restaurant van Nederland.

Overigens hebben broer en zus Vermolen al een keer eerder samengewerkt. Samen maakten ze het kookboek Zus en Zo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten