zondag 13 december 2009

Verrassingschef SBS 6 met Jeremy en Ellemieke Vermolen kookte in Elspeet


SBS 6 heeft een nieuw TV programma met broer en zus Jeremy en Ellemieke Vermolen. Dit keer komt Ellemieke bij hoofdtrainster van de atletiekvereniging Athlos, Alida van de Kolk (uit Elspeet) op bezoek die samen met Raimo Westerhof bedacht heeft om Iris Bouw eens flink te verrassen.

Het nieuwe kookprogramma van SBS6 heet De Verrassingschef en is vanaf 1 november te zien. Broer en zus Jeremy en Ellemieke Vermolen bereiden een heerlijke maaltijd en zorgen voor een feestelijke entourage en zoekt naar het verhaal achter dit verrassende etentje.

Iris Bouw die zich actief inzet voor de atletiekvereniging Athlos in Harderwijk en zich vooral hard maakt voor de jeugd (jeugdhoek, jeugdkamp etc.) moest volgens Alida in het zonnetje gezet worden.

Dit vooral omdat ze vreselijk veel pech bij de clubkampioenschappen had. Iris ging voor de Clubtitel en had er erg hard voor getraind. Bij het eerste onderdeel 100 meter horden bleef ze haken achter de eerste horden en ging ze flink hard onderuit. Behoorlijk geblesseerd liep ze de race nog uit maar moest helaas de strijd staken.

Ruim een maand heeft Iris niet mogen sporten en deze week is ze voorzichtig begonnen om de training te hervatten.

Woensdag 28 oktober werden de opnames met Ellemieke Vermolen gemaakt en stelde Alida haar huis aan de Staverdenseweg beschikbaar voor deze opnames. Inmiddels werden een kleine groep vrienden van Iris uitgenodigd om aan te schuiven bij het verrassingsetentje. Iris wist helemaal van niets en had ook niets in de gaten.

Groot was dan ook de verrassing dat ze op de atletiekbaan niet door Alida opgewacht werd (ze hadden immers een gesprek gepland) maar door een cameraploeg en door Ellemieke Vermolen. Gelaten liet Iris zich meenemen door Ellemieke en werd ze enorm verrast toen ze na het openen van de deuren een prachtig gedekte tafel met daarom heen haar vrienden zag zitten.

Een paar tranen kwamen te voorschijn maar daarna was het genieten van een heerlijk diner. De feestvreugd werd extra verhoogd toen twee C junioren Meiden kwamen vertellen waarom ze Iris als trainster zo 'TOP' vinden. Er werd lekker geklets en genoten van een super maaltijd die vooral uit vis bestond. Topkok Jeremy schonk de van Ellemieke Vermolen glazen vol en zo werd het een zeer geslaagde avond. De Verrassingschef is iedere zondag om 16.30 uur op SBS6.Geen opmerkingen:

Een reactie posten